Kaupallinen tiedote

16.09.2004 - 14:08 / Otto Sinisalo.


Koska olen ollut mukana järjestämässä Helsingin XIX Sarjakuvafestivaaleja, tämä lienee välttämätöntä:

Sarjakuvafestivaalit 2004 (grafiikka: Terhi Ekebom)Tule! Helsingin sarjakuvafestivaaleille! Kohtaa! Sarjakuvan supertähtiä ulkomailta ja Suomesta! Stimoloidu älyllisesti! Asiantuntevasta puheohjelmasta! Tuskaile! Kalliiden keräilysarjakuvien hintoja! Hämmenny! Aktia-salin väentungoksesta! Juhli! Ilves-baarissa tai illalla Semifinalissa! Todista! Hermoromahdustani ja syöksyäni alkoholisoituneeksi ihmisraunioksi!

Tule yksin! Tule kaksin! Tuo sukusi! Tuo lompakkosi!

Apropos Sarjakuvafestivaalit. Festariuutisoinnissa eri lehdissä on näkynyt kiehtovia tulkintoja festivaaliohjelmasta. Lähteensä aina yhtä huolellisesti tarkastava Metro-lehti kertoo Bio Rexin aulassa järjestettävästä “magna-pajasta”. Cum laude? Ja manga-piirrostyöpaja järjestetään Luckanissa. Kiitos, Metro!

Alueuutiset puolestaan kertovat, että sunnuntaina Petri Hiltunen piirtää ja kertoo “goottisadun Kylli-tädistä”. Joka … kuulostaa kiehtovalta, vähintäänkin. “Kylli-tädin paluu”? “Kylli-täti: Kosto haudan takaa!”? Hyvä, ettei Hiltunen kaihda vaikeitakaan aiheita!

Nähdään festareilla, sarjakuvahahmot.

Kategoria: Hype.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus