Sana viikonvaihteesta

20.09.2004 - 19:18 / Otto Sinisalo.


Sarjakuvafestivaalit ovat päättyneet. Olen hieman väsynyt. Silti, haluan tehdä tämän nyt.

Kiitos kaikille kävijöille, jotka täyttivät Aktia-salin. Kiitos Luckanille ja Bio Rexille tiloista, joiden ansiosta minun ei tarvinnut olla Aktia-salissa.

Kiitos ohjelman vetäjille ja esiintyjille. Kiitos Ramille, Jukalle ja muille vapaaehtoisarmeijan jäsenille, jotka tekivät kaikki työni. Kiitos festivaaliorganisaatiolle ja heidän horjumattomaan, vilpittömään ja perusteettomaan uskoonsa minun kykyihini organisaattorina.

Kiitos kustantajille ja pienlehteilijöille arvostelukappaleista. Ette todellakaan ole koskaan lukeneet kritiikkejäni, vai oletteko?

Kiitos Jeff Smithille ja tämä puolisolle Vijayalle, jotka jaksoivat teeskennellä kiinnostunutta haastatteluni aikana. Kiitos Vesa Kataistolle, joka on luvannut toimittaa haastatteluni. Tulet vielä katumaan. Kiitos Vesalle myös valokuvasta.

Jeff Smithin haastattelu Seurahuoneella(Kuva: Haastattelutilaisuus Seurahuoneella. Kiiltäväotsainen sarjakuvakriitikko (vas.) tekee hypnoottisen eleen. Sarjakuvataitelija Jeff Smith tuntee itsensä väsyneeksi)

Kiitos Peter Snejbjergille ja Atakille, jotka pääsivät osallistumaan vastuullani olleeseen workshopiin. Kiitos kaikille kolmelle osallistujalle.

Kiitos järjestäjälle, joka lukitsi epähuomiossa joukon festivaalivieraita Aktia-saliin lauantaiyöksi ja sammui esiintymislavalle. Kiitos viinavarastolle, joka piti vangit tyytyväisenä.

Anteeksi, lupasin itselleni etten itkisi. Anteeksi.

Kiitos kaikille, jotka viitsivät kuunnella humalaisia juttujani. Kiitos äidille ja isälle riittämättömästä ehkäisystä 25 vuotta sitten. Kiitos alkoholille siitä että se on olemassa. Kiitos hermoromahdukselle, jota ei koskaan tullut.

Kiitos tulevan vuoden festivaaleille, joiden organisointi alkoi tänään. Kiitos kyvyttömyydelleni sanoa “ei”.

Kiitos. Kiitos.

Kategoria: Meta.



2 vastausta - “Sana viikonvaihteesta”

  1. Anonymous Kirjoittaa:

    Kiitos itsellesi!/Jukka Halme, lauantai-päivän festivaalivieras

  2. Anonymous Kirjoittaa:

    Kiitokset myös Egmontin puolesta. Hyvä show kaikin puolin, laitamme tässä joskus kuvia saitille.Rmäki

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus