Mies, joka on aina täällä

28.04.2005 - 17:36 / Otto Sinisalo.


Juoskaa, se on UrethroOn mahdotonta pilkata liikaa Rob Liefeldia ja tämän kyvyttömyyttä koskaan, koskaan mennä pois. Newsarama kertoo Gail Simonen ja Rob Liefeldin tiimin tuuraavan DC:n Teen Titans -lehden vakitekijöitä elokuusta lähtien.

Ei niin, että välittäisin vähääkään, mitä Teinititaanit-lehdessä tapahtuu, mutta aina voi hiljentyä sen seikan ääreen, että elämme maailmassa, jossa monasti kyvyttömäksi todistettu Liefeld saa edelleen töitä. Ja että joku kokee tämän erityisesti mainostamisen arvoiseksi.

Mutta mikä tärkeämpää, artikkeli paljastaa, että Rob Liefeldilla on kotisivut! Robliefeld.netin aloittusivulla lukijan aistien kimppuun hyökätään Liefeldin piiroksista kootulla animaatiolla ja paukauhdusäänillä. Alkujärkytyksestä toivuttua paljastuukin varsinainen aarreaitta: Liefeldin päiväkirja, piirroksia ja jopa Liefeld-seinäpapereita koristamaan tietokoneen näyttöä kieroilla perspektiivellä!

Ohessa, kuva Rob Liefeldin Teinititaaneista juoksemassa pakoon jotakin, joka näyttää valtavalta virtsapurkaukselta. Pelkään pahoin, että elokuussa nähtävä lopputulos on vähemmän hauska.

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Yksi vastaus - “Mies, joka on aina täällä”

  1. Justen Kirjoittaa:

    Liefeldin puolustukseksi on sanottava että hänen näkemyksensä Robinin puvusta (http://www.robliefeld.net/titans2.htm) näyttää aika tyylikkäältä nykyiseen nähden, enkä ottaisi kyttyrää jos tuota nähtäisiin Liefeldin lähdönkin jälkeen (kyllä, luen säännöllisesti Titaaneja). Lähinnä imetyttää miten sankarimme ovat vanhentuneet noin viisi-seitsemän vuotta vanhemmiksi viimeisimmästä numerosta.Hänen kotisivunsa ovat kyllä aika uskomattomat…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus