Ojan pohjalta

30.06.2005 - 17:50 / Otto Sinisalo.


Tervetuloa Katuojaan. Kirjoitusteni keskimääräiseen tasoon tottunutta lukijaa saattaa hämmästyttää se, etten julkaise Katuojassa aivan mitä tahansa. Aivan totta, harrastan heikkoina hetkinä itsekritiikkiä ja hautaan puoliraakoja tekstejä pöytälaatikkooni.

Olen kuitenkin jäämässä kesälomalle ja nyt minulla on aikaa kaivella löyhiä laatukriteerejäni läpäisemättömien kirjoitusten pinkkaa. Aion nostaa esiin muutamia keskeneräisiä tekstejä, kiillottaa niitä ja asettaa ne näytteille. Jätän lukijan arvioitavaksi, miksi en niitä alun perin julkaissut.

Uusia arvioita ilmestyy ajankäytöllisten kykyjeni mukaan. Ja ihan vain Rami Rautkorpea painostaakseni totean, että myös uusia kolumneja on tekeillä.

Kategoria: Meta.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus