Tammikuun kirjat

29.10.2005 - 1:34 / Rami Rautkorpi.


Tilaan

GØDLAND, VOL. 1: HELLO, COSMIC! TP / Joe Casey / Tom Scioli
Tom Scioli piirtää kuin Jack Kirby. Hyvin paljon kuin Jack Kirby. Ei ehkä ole tervettä jäljitellä idoliaan aivan niin orjallisesti, mutta Scioli sentään piirtää kuin hyvässä vedossa oleva Jack Kirby, ja Joe Casey näyttää syöttävän hänelle sopivan hulluja ideoita.

SPIDER-GIRL VOL. 5: ENDGAME DIGEST / Tom DeFalco / Pat Olliffe
Nerokas suunnitelmani pitää Spider-Girlin lehti hengissä ostamalla myös nämä kokoelmaversiot, vaikka minulla onkin lähes kaikki alkuperäislehdet, tuntuu toimivan.

ESSENTIAL OFFICIAL HANDBOOK OF THE MARVEL UNIVERSE VOL. 1 TPB / Mark Gruenwald, Peter Sanderson, Eliot R. Brown & Co. / John Byrne, Dave Cockrum, Bob Layton, John Romita Jr. & Co.
Kun fanipojat valtasivat Aleksandrian, he kysyivät johtajaltaan, mitä suuren kirjaston kokoelmille tulisi tehdä. Hän käski polttamaan kaiken, ja selitti päätöksensä näin: “Kirjaston tekstit joko ovat ristiriidassa Marvelin universumin virallisen käsikirjan kanssa, jolloin ne ovat harhaoppisia, tai ne ovat yhtä mieltä sen kanssa, jolloin ne ovat tarpeettomia.”

Tilaisin, mutta…

THE GOON VOLUME 4: VIRTUE AND THE GRIM CONSEQUENCES THEREOF TPB / Eric Powell
Powell tietää, miten hirviöitä mätetään turpaan, niin että se on hauskaa. Mutta Otto ostaa tämän kuitenkin, joten lainaan sitten häneltä.

AVENGERS: ABOVE AND BEYOND TPB / Kurt Busiek, Steve Englehart, Roger Stern & Roy Thomas / Alan Davis, Ian Churchill, Steve Epting, Tom Grummett & Co.
Tässä olisi satakunta sivua materiaalia, jota en alkuperäislehtinä omista, mutta en aivan viitsi hankkia tätä pelkästään sen takia. Mieluummin odotan, ehkä turhaan, että nämä julkaistaan kovakantisten Avengers Assemble -kirjojen sarjassa.

DC UNIVERSE: THE STORIES OF ALAN MOORE TP / Alan Moore / Jim Aparo, Jim Baikie, Brian Bolland, & Co.
Tämä on uusi versio Mooren sekalaisia DC-tarinoita sisältävästä Across the Universe -kirjasta, täydennettynä Killing Jokella ja Whatever Happened to the Man of Tomorrow’lla. Ne minulla on suomenkielisinä versioina, joten uuden version hankkiminen ei olisi erityisen kannattavaa.

No en taatusti tilaa!

Mario Gullyn versio Todd McFarlanen piirroksesta saa alkuperäisen näyttämään anatomisesti korrektilta.
ANT, VOL. 1: REALITY BITES TP / Mario Gully & Marc Hammond / Mario Gully
Mario Gully teki läpimurtonsa muurahaisnaisesta kertovalla sarjakuvallaan vapauduttuaan vankilasta. Hän on siis ikäänkuin supersankarisarjakuvien Nelson Mandela. Paitsi että hän satuttaa maailmaa.

Lähteet:
Comic Book Resources

Comics Continuum:

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus