Helmikuun kirjat

7.12.2005 - 0:48 / Rami Rautkorpi.


Tilaan

CHRONICLES OF CONAN VOLUME 10: WHEN GIANTS WALK THE EARTH AND OTHER STORIES TPB / Roy Thomas / John Buscema, Howard Chaykin & Co.
Klassikko-Conanien uudelleenjulkaisut jatkuvat. Nämä tarinat on nähty suomeksi vuosina ’86 ja ’93, mutta bonuksena pitäisi mukana olla jälleen Roy Thomasin muisteloita sarjakuvien teosta.

SUPERMAN ADVENTURES VOL. 3: LAST SON OF KRYPTON / Mark Millar & David Michelinie / Aluir Amancio, Neil Vokes & Co.
SUPERMAN ADVENTURES VOL. 4: THE MAN OF STEEL / Mark Millar, Evan Dorkin & Sarah Dyer / Aluir Manncio, Bret Blevins & Terry Austin

Kyllä, huhu on totta: Mark Millar osaa kirjoittaa sarjakuvia. Kahden edellisen pokkarin perusteella totean, että näissä Teräsmies-animaation pohjalta tehdyissä sarjakuvissa Millarin tyypilliset ylilyönnit loistavat poissaolollaan. Välillä asenne on melkeinpä nenäkäs, mutta koko ajan viihdyttävä.

KID ETERNITY TP / Grant Morrison / Duncan Fegredo
Tämä on jotain obskuuria Morrison-matskua 15 vuoden takaa. Pakko-ostos siis!

PUNISHER MAX VOL. 2 HC / Garth Ennis / Dougie Braithwaite & Leandro Fernandez
Ensimmäinen kovakantinen Punisher MAX oli kovaa kamaa, ja turvallinen sijoitus.

AVENGERS: GALACTIC STORM VOL. 1 TPB / Bob Harras, Tom DeFalco & Co. / Greg Capullo, Steve Epting & Co.
Käsittääkseni tämä on jonkinlainen reaktio Persianlahden sotaan, a.k.a. Operaatio Aavikkomyrskyyn. Käytännössä kyseessä on kuitenkin esimerkki 90-luvun pahamaineisesti rönsyilevistä crossovereista. Tulossa on vielä Vol. 2, jotta koko roska saadaan esitettyä. Mitä voin sanoa; olen utelias.

ESSENTIAL PETER PARKER, THE SPECTACULAR SPIDER-MAN VOL. 2 TPB / Bill Mantlo, Tom DeFalco & Co. / Jim Mooney, Frank Springer & Co.
Itse asiassa en ole vielä ehtinyt lukemaan ensimmäistäkään Spectacular-Essua, mutta katson velvollisuudekseni täydentää kirjastoani tälläkin opuksella. Nämä Spectacular Spider-Manin alkupuolen numerot jätettiin suurimmalta osin julkaisematta Suomen Hämähäkkimiehessä 80-luvulla.

Tilaisin, mutta…

MARVEL MONSTERS HC / Steve Niles, Eric Powell & Co. / Duncan Fegredo, Eric Powell & Co.
Tässä on mukana Goonin tekijä Eric Powell, joten luotan siihen, että Otto ostaa tämän, niin voin lainata sen sitten häneltä. Tai sitten vain odotan pehmeäkantista versiota.

HOUSE OF M TPB / Brian Michael Bendis / Olivier Coipel
Se toinen tämän vuoden suurista supersankarisekoiluista, anteeksi, -seikkailuista. Olen tietenkin utelias… mutta luulenpa, ettei minun ole tarpeen ostaa tätä.

No en taatusti tilaa!

CSI: NY — BLOODY MURDER TPB / Max Allan Collins / J.K. Woodward & Steven Perkins
Max Allan Collins kirjoittaa hyviä rikostarinoita. Vaikka ei olisi ikinä lukenut esimerkiksi Collinsin Road to Perditionia, tämän voi päätellä siitä, että Collins ei ole kirjoittanut CSI-televisiosarjojen jaksoja. Hän on kirjoittanut CSI-romaaneja ja CSI-videopelejä, mutta ei jaksoja CSI-televisiosarjoihin. Koska CSI-televisiosarjat ovat kauheaa roskaa. Ja vaikka Max Allan Collins kirjoittaa hyviä rikostarinoita, en aio koskea pitkällä tikullakaan mihinkään CSI-tuotteeseen.

Lähteet:
Comic Book Resources

Comics Continuum:

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus