Toukokuun kirjat

15.03.2006 - 0:43 / Rami Rautkorpi.


Tilaan

SHOWCASE PRESENTS: SUPERMAN VOL. 2 TP / Jerry Coleman, Bill Finger & Otto Binder / Curt Swan, Wayne Boring, & Co.
Enpä ole vielä ensimmäistäkään ehtinyt lukemaan, mutta otetaan nyt ihan yleissivistyksen vuoksi.

SKRULL KILL KREW TPB / Grant Morrison & Mark Millar / Steve Yeowell
Tämä on niiltä ajoilta, kun Morrison oli juuri hiljattain manannut Millarin esiin helvetistä, ja demoni vielä totteli herraansa. Toivottavasti kuitenkin Morrison oli ehtinyt jo palata siltä 90-luvun alun tripiltä, jolle Arkham Asylumin yllättävä suosio hänet lähetti, nimittäin niihin aikoihin kirjoitettu Kid Eternity oli jotain aivan käsittämätöntä houretta.

ESSENTIAL CLASSIC X-MEN VOL. 2 / Roy Thomas, Gary Friedrich & Arnold Drake / Werner Roth, Jack Sparling, & Co.
Mitään klassikkotarinoita ei tähän volyymiin sisälly, ellei sitten sellaiseksi lasketa sitä, kun Professori X kuoli ensimmäisen kerran. Kiinnostavaa materiaalia kuitenkin, ajalta jolloin Ryhmä-X oli vähällä hävitä ikuisiksi ajoiksi.

ESSENTIAL OFFICIAL HANDBOOK OF THE MARVEL UNIVERSE – DELUXE EDITION VOL. 2 TPB / Mark Gruenwald, Peter Sanderson & Co. / John Byrne, Dave Cockrum & Co.
On pakko, muuten minulta viedään fanipoikien jäsenkirja pois.

Tilaisin, mutta…

NEW THUNDERBOLTS VOL. 3: RIGHT OF POWER TPB / Fabian Nicieza / Tom Grummett
Paras Marvelin old skool -supersankarisarjis, jota ei ole vielä lakkautettu. Kerään tietenkin irtonumeroina.

PUNISHER MAX VOL. 5: THE SLAVERS TPB / Garth Ennis / Leandro Fernandez
Luin hiljattain tätä edeltävän kovakantisen opuksen, ja se kipeintä, mustinta, hellittämättömimpää kamaa ikinä. “If the thought of it seems crazy — you weren’t crazy enough to begin with.” Maltan kuitenkin odottaa -seuraavaa kovakantista kokoelmaa. Punisher MAX:in tähänastisista kuvittajista Fernandez on valitettavasti heikoin.

No en taatusti tilaa!

JLA CLASSIFIED: NEW MAPS OF HELL TP / Warren Ellis / Butch Guice
Ostin tämän irtonumeroina, mikä oli erehdys. Jos kannessa ei lukisi Ellisin nimeä, voisin luulla tätä jonkun parodistin tulkinnaksi Warren Ellisin ja JLA:n yhteentörmäyksestä. Clark Kent käyttäytyy kuin Spider Jerusalemin kevytversio, ohkaista juonta venytetään katkeamispisteeseen saakka ja hyvikset päihittävät pahikset ylivertaisilla puheenpitokyvyillään.

Lähteet:
Comic Book Resources

Comics Continuum:

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus