Heinäkuun kirjat

16.05.2006 - 1:58 / Rami Rautkorpi.


Päivitetty 17.5.2005

Tilaan

GØDLAND, VOL. 2: ANOTHER SUNNY DELIGHT TP / Joe Casey / Tom Scioli
Turha kai yrittää valehdella… en ole itse asiassa ehtinyt vielä lukemaan ensimmäistäkään kokoelmaa. Mutta tämä vain näyttää niin jänskältä. Kuningas elää!

EXCALIBUR CLASSIC VOL. 2: TWO-EDGED SWORD TPB / Chris Claremont / Alan Davis, Ron Lim & Co.
Ensimmäisessä kokoelmassa oli suurin osa jo suomeksi nähtyjä tarinoita, mutta nyt päästään kunnolla asiaan. Hyvää Claremontia! Muistatteko vielä, millaista se oli?

BLACK PANTHER BY JACK KIRBY VOL. 2 TPB / Jack Kirby & Ed Hannigan / Jack Kirby & Jerry Bingham
Nämä ovat aivan hulluja juttuja. Ei ehkä aivan ikimuistoisinta Kirby-kamaa, mutta puhdasta sellaista kuitenkin.

THE THING: IDOL OF MILLIONS TPB / Dan Slott / Andrea DiVito
Olen saattanut mainita tämän jo aiemmin, mutta Dan Slott on yksi parhaista, ellei paras perinteisen supersankarikuvan kirjoittajista Marvelilla. Törmäsin juuri tietoon, että The Thing on vaarassa tulla lakkautetuksi, minkä vuoksi Slott on aloittanut Pull My Thing-kampanjan, jotta ihmiset saataisiin tilaamaan lehteä ihan läpyskämuodossa. Mutta eivät parhaatkaan aina lyö kunnareita, joten taidan odottaa, että pääsen tarkistamaan asian tästä kirjasta.
Päivitys: The Thing on lakkautettu.

ESSENTIAL OFFICIAL HANDBOOK OF THE MARVEL UNIVERSE – DELUXE EDITION VOL. 3 TPB / Mark Gruenwald, Peter Sanderson & Co. / John Byrne, Dave Cockrum & Co.
Kauhea. Vieläkö näitä tulee paljon? No, kai niille jostain tilaa löytyy…

PROMETHEA BOOK FIVE TP / Alan Moore / J.H. Williams III & Mick Gray
Että tätä onkin saanut odottaa. Sisältää formaatilla kikkailleen viimeisen numeron julisteinserttinä “koko komeudessaan”. Toivottavasti se tarkoittaa, ettei sitä ole mitenkään kutistettu.

DOOM PATROL: MUSCLEBOUND TP / Grant Morrison / Steve Yeowell, Jamie Hewlett & Co.
Käsittääkseni tämä jumitti jossain tekijänoikeus/lisensointihelvetissä pitkään, koska Flex Mentallo on oikeasti Charles Atlas, tai jotain. Toivottavasti tuo ei ollut spoileri. Jos se oli, asian voinee korjata napsimalla sieniä, ennen kuin lukee tämän sarjakuvan.

Tilaisin, mutta…

X-FACTOR: THE LONGEST NIGHT PREMIERE HC / Peter David / Ryan Sook & Dennis Calero
Peter David on yksi vanhoista suosikeistani. Hiljattain on kyllä tuntunut siltä, että hän on vähän menettänyt tatsiaan, tai ehkä makuni vain on muuttunut. Mutta Ryan Sook on loistava kuvittaja, joten enköhän hanki tämän sitten, kun se ilmestyy pehmeäkantisena.

ABSOLUTE DARK KNIGHT HC / Frank Miller / Frank Miller & Klaus Janson
Mutta kun DK2 on niin karmeaa roskaa. Itse asiassa, Absolute Edition pelkästään DKR:n ensimmäisestä numerosta riittäisi hyvin.

THE AUTHORITY/LOBO: HOLIDAY HELL TP / Keith Giffen & Alan Grant / Simon Bisley & Henry Flint
Sisältää Lobo Paramilitary Christmas Specialin (julkaistu suomeksi) ja kaksi Authority/Lobo-crossoveria (omistan läpysköinä). Suosittelen kaikille pääjehun fanipojuille.

No en taatusti tilaa!

WITCHBLADE COMPENDIUM EDITION / David Wohl, Michael Turner & Co. / Michael Turner, Randy Green & Keu Cha
Tämä kirja sisältää yksien kansien välissä Witchbladen 50 ensimmäistä numeroa, yhteensä 1248 sivua. Sen täytyy painaa aivan tuhottomasti! Tällaisella tiiliskivellä voisi vaikka tappaa jonkun… pakottamalla hänet lukemaan sitä.

Lähteet:
Comic Book Resources

Comics Continuum:

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:3 vastausta - “Heinäkuun kirjat”

  1. Puro Kirjoittaa:

    Mistä sä noita yleensä tilailet? Onko kokemuksien perusteella joku paikka selkeästi parempi kuin muut?

  2. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

    Goodfellowsista. Bookplus tai brittien Amazon voisivat olla hyviä vaihtoehtoja kirjojen tilaamiseen, mutta niiden lisäksi kerään myös läpysköjä, joita ei noilta saa. Turvatakseni fiksini tuen diileriäni ennakkotilaamalla samalla myös kirjani.

  3. Juha Veltti Kirjoittaa:

    Peter Davidin uusi X-Factor on kyllä miehen parasta tuotantoa pitkästä aikaa, uusien X-lehtien massassa linjakkain, ja johdonmukaisesti kehittyvä kiinnostava tarina. Ja hyvännäköinen look joukkiolla.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus