24 tunnin sarjakuvapäivä 2006

6.10.2006 - 17:41 / Rami Rautkorpi.


Lokakuun 7. on virallinen 24 tunnin sarjakuvapäivä, ja Suomessa on ensimmäistä kertaa virallisia tapahtumapaikkoja, jopa kolme kappaletta: Liminka, Muhos ja Tampere. Liminka ja Muhos ovat aloittaneet jo tänään keskipäivällä, Tampereella tapahtuma alkaa lauantaina klo 10.

Katuoja osallistuu tapahtumaan allekirjoittaneen kautta. Yritän synkronoida suoritukseni Tampereen tapahtuman kanssa, mutta idean isän Scott McCloudin sääntöjen mukaan tietenkin aika alkaa siitä, kun kynä koskettaa paperia.

Koska tarkoitukseni on myös laittaa sivut näkyviin Katuojaan sitä mukaa kuin niitä valmistuu, skannaamiseen ja Bloggerin kanssa tappelemiseen tulee menemään ylimääräistä aikaa, joten olen ottanut vapauden miettiä aihetta etukäteen. McCloud ei sitä oikeastaan kiellä, mutta suosittelee improvisointia. Mitään en kuitenkaan ole vielä paperille laittanut, joten turhan helppoa ei alkuun pääsemisestä tule.

Kategoria: Meta.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus