Kirjoja joulukuussa

13.10.2006 - 2:39 / Rami Rautkorpi.


Tilaan

(Helmikuu) CHRONICLES OF CONAN VOLUME 11: THE DANCE OF THE SKULL AND OTHER STORIES / Roy Thomas / John Buscema & Howard Chaykin / Ernie Chan & Tony DeZuniga
Kelailin vanhoja listoja selvittääkseni, mitä voisin sanoa tästä sarjasta, mitä en ole vielä sanonut. Huomasin, että siitä on melkein vuosi, kun edellinen osa oli tilauslistalla. Toivottavasti viivästely ei enteile pahaa sarjan jatkumisen suhteen. Huomasin myös, että olen toistanut itseäni varsin huolettomasti, joten jatketaan samalla linjalla: Mukana myös Roy Thomasin muisteloita kokoelman sisältämien sarjisten tekemisestä.

PUNISHER MAX: FROM FIRST TO LAST HC / Garth Ennis / John Severin, Lewis LaRosa & Richard Corben
Sisältää Punisher MAX spesiaalit The Tyger, The Cell ja The End ensimmäistä kertaa yksien kansien välissä. Juuri kun pääsin selittämästä viime kuun listalla, että Punisher MAX:it julkaistaan ensin pehmeäkantisina, tämä opus tekee poikkeuksen, ilmeisesti verrattain pienen sivumääränsä takia. Kyseessä ei kuitenkaan ole Premiere HC, joten sivukoko on sama kuin aiemmissa Punisher MAX HC:issä. Siispä tämä sopii hyvin kokoelmani jatkoksi, vaikka omistankin jo irtonumeroina The Tygerin ja The Endin (ja ne ovat muuten äärimmäisen hyviä).

ESSENTIAL OFFICIAL HANDBOOK OF THE MARVEL UNIVERSE – UPDATE 89 VOL. 1 TPB / Peter Sanderson, Peter Wohl & Co.
Miksi? Sitä minäkin mietin, kun en saa öisin unta.

SUPERMAN: BACK IN ACTION TP / Kurt Busiek, Fabian Nicieza & Co. / Pete Woods & José Luis García-López
Sattuneesta syystä yritän tästä lähtien seurata enemmän Teris-tarjontaa, ja tässä tapauksessa teen sen ilomielin, koska Busiek ja Nicieza kuuluvat ehdottomasti suosikkikirjoittajiini.

(Tammikuu) DOOM PATROL VOL. 5: MAGIC BUS TP / Grant Morrison / Richard Case, Stan Woch & Co.
“Taikabussi” kuulostaa kyllä vähän huolestuttavalta. Siihen on varmaan maalattu kukkia ja se ajaa siksakkia kaistalta toiselle.

Tilaisin, mutta…

(Tammikuu) BATMAN: YEAR ONE DELUXE TP / Frank Miller / David Mazzucchelli
Pehmeäkantinen versio aiemmin julkaistusta Deluxe HC:stä. Sisältää mahtavia taustamateriaaleja. Frank Miller muuten voitti juuri hiljattain Spike TV -kanavan Scream Awardsissa parhaan sarjakuvakirjoittajan pystin, mutta tuloslistassa ansioksi oli merkitty “Batman & Robin”, eikä siis Millerin tuoreimman teoksen varsinainen nimi, “All-Star Batman & Robin, The Boy Wonder”. Voin vain kuvitella, että sekaannus oli vieläkin perustavanlaatuisempi, ja tarkoitus oli palkita Miller tästä Year Onen uudesta laitoksesta, koska nykyinen Miller on niin avuton kirjoittaja, ettei hän edes pysty tuottamaan ASB&BTBW;:n kaltaista napanöyhtää aikataulun mukaisesti.

(Helmikuu) SUPERMAN: CAMELOT FALLS HC / Kurt Busiek / Carlos Pacheco / Jesus Merino
Huolimatta aiemmasta kommentistani Teräsmiestä ja Busiekia koskien aion odotella pehmeäkantista.

No en taatusti tilaa!

HEROES REBORN: AVENGERS TPB / Rob Liefeld, Jim Valentino & Co. / Rob Liefeld, Joe Phillips & Co.
Ainoa hyvä puoli näissä Heroes Rebornin uudelleenjulkaisuissa on se, etten joudu näkemään yhtään vaivaa löytääkseni jotain tölvittävää tähän osastoon.

Lähteet:
Comic Book Resources

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus