Grant Morrison katsoo kättään, näkee 5-ulotteisen kappaleen

17.10.2006 - 1:12 / Rami Rautkorpi.


Pitkäaikaiset tulevien julkaisujen listojeni lukijat ovat saattaneet huomata, että olen monta kertaa mainitessani Grant Morrisonin teoksen vihjannut suunnattoman hienovaraisesti, että hän on vähän hörhö.

Koska hän on.

Hän on myös hillittömän hyvä kirjoittaja — ja näiden asioiden välillä voi olla jokin yhteys, kts. Alan Moore — minkä takia olen suositellut listoissani jokseenkin jokaista hänen uutta julkaisuaan, joskus jopa unohtaen viitata hänen hörhöyteensä. Mutta jotta totuus ei unohtuisi:

Video Grant Morrisonin puheesta Disinfo.Conissa

(via Lying in the Gutters)

Video on tosin peräisin vuodelta 2000 (mikä hyvin pitkälti selittää sen, minkä takia “we let fuckers like Bill Clinton bomb the Kosovans” ei ollut vielä päivittynyt uudempaan USA:n presidenttiin), mutta käsittääkseni Morrison harjoittaa edelleenkin kaaosmagiaa, ja muuttaa maailmaa sigilejä piirtämällä. Kuten olette varmasti huomanneet uutisia seuratessanne. Jatka hyvää työtä, Grant! Onneksi se ihmiskunnan sielun pimeä yö ei tule ikinä toistumaan, muuten olisin vähän huolissani!

Mutta asiasta vakavasti kiinnostuneille: Disinfo.Con 2000:n järjesti Disinformation-sivusto, joka välittää ihmisille ne uutiset, joita Illuminati ei halua kenenkään kuulevan. Tai jotain. Disinfosta löytyy mm. pari Morrisonin haastattelua, joita en vielä ole ehtinyt lukemaan, koska piirustelen sigiliä, joka tuo Grant Morrisonin Helsingin 22. sarjakuvafestivaalin kunniavieraaksi.

Kategoria: Kolumni.
Tagit: ,2 vastausta - “Grant Morrison katsoo kättään, näkee 5-ulotteisen kappaleen”

  1. iJusten Kirjoittaa:

    Haha. Kattelin ton kokonaan. Siitä vaa sigilei piirtää, te kaikki tuhatjalkaiset.

  2. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

    Totta kai katselit sen kokonaan. Haluaisin tietää: Pystyykö kukaan olemaan katsomatta sitä kokonaan, kun on kerran aloittanut? Morrison on verrattoman karismaattinen, jopa puhuessaan siitä, kuinka hän joutui hasispöllyssä 5-avaruusolentojen abduktoimaksi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus