Necrocomicon 2006 kuvina

5.11.2006 - 22:01 / Otto Sinisalo.


Turun Sarjakuvakerho järjesti 4.11.2006 Necrocomicon-nimisen sarjakuvatapahtuman. Sarjakuvia myytiin ja ongittiin, ja yleisöä viihdytettiin mieltä kutkuttavilla ja näköä haittaavilla ohjelmanumeroilla.

Katuoja oli menossa mukana, enkä tarkoita nyt vain sitä, että ihmiset vetivät kaatokännejä. Allekirjoittanut herätti hämmennystä nousemalla lavalle muutamaankin otteeseen vaikka kukaan ei pakottanut, paitsi Pieni Cthulhu, ja blogin isä Otto Sinisalo keskusteli päiväohjelman päätteeksi ohjelmavastaava Vesa Saarisen kanssa suomalaisen sarjakuvakulttuurin tilasta ja siitä, kuka on skenen söpöin tyttö. (Vastaus: Vesa)

Jos ette olleet paikalla, tai olitte, mutta syystä tai toisesta havaitsette vaikeaksi palauttaa mieliinne kaikkea näkemäänne ja kokemaanne, tässä joitain kamerakännykällä napattuja ja kuvankäsittelyohjelmalla raskaasti ehostettuja kuvia:

katsomosta
keskelta_1keskelta_204112006(063)04112006(069)


Nämä ja muita Necrocomicon-kuvia Flickrissä.

Kategoria: Valokuvia.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus