Kirjoja helmikuussa

6.12.2006 - 16:19 / Rami Rautkorpi.


Tilaan

X-FACTOR: THE LONGEST NIGHT TPB / Peter David / Ryan Sook & Dennis Calero
Peter David on edelleen yksi parhaista supersankarikirjoittajista, ja Ryan Sook on loistava kuvittaja. Muistinkin juuri, että tämä uusi X-Factor on jatkoa Davidin Madrox-minisarjalle, jonka jätin kai väliin, koska olin jostain syystä alkanut epäillä, että David olisi menneen talven lumia. Toivottavasti sitä on vielä saatavana kokoelmana.

NEXTWAVE: AGENTS OF H.A.T.E. VOL. 1 – THIS IS WHAT THEY WANT TPB / Warren Ellis / Stuart Immonen
Warren Ellis ei vain pysty pitämään näppejään erossa likaisesta supersankarirahasta, mutta tässä sarjassa hän ilmeisesti kuitenkin pääsee toteuttamaan ilkeitä taipumuksiaan. Mukana myös Stuart Immonen, joka kuvitti loistavasti Ellisin Ultimate Fantastic Fouria.

X-FACTOR VISIONARIES: PETER DAVID VOL. 2 TPB / Peter David / Tom Raney, Kevin West & Co.
Peter Davidin aiemman X-Factorin kootut seikkailut jatkuvat.

EXCALIBUR CLASSIC VOL. 3: CROSS-TIME CAPER BOOK 1 TPB / Chris Claremont / Alan Davis, Dennis Jensen & Co.
Excaliburin kootut seikkailut jatkuvat. Tämä kirja ei taida enää sisältää yhtään tarinaa, joka olisi nähty suomeksi Ryhmä-X:ssä.

(Huhtikuu) CONAN AND THE SONGS OF THE DEAD / Joe R. Lansdale / Timothy Truman
Lansdalen ja Trumanin yhteistyöltä voidaan odottaa jotain vahvasti lahoavalta ruumiilta haisevaa, ja tarkoitan tämän hyvässä mielessä. Heiltä on suomennettu 90-luvulla muutama loistava Jonah Hex -tarina.

Tilaisin, mutta…

(Huhtikuu) ALL STAR SUPERMAN VOL. 1 HC / Grant Morrison / Frank Quitely
Parasta Teräsmies-sarjakuvaa pitkään aikaan. Minun ei tarvitse tätä hankkia, koska olen ostanut nämä irtonumeroina, mutta saatan tulla toisiin aatoksiin, jos en pian keksi, mihin olen laittanut nelosnumeron.

DAREDEVIL BY FRANK MILLER & KLAUS JANSON OMNIBUS HC / Frank Miller & Rogert McKenzie / Frank Miller & Klaus Janson
Frank Millerin Daredevilit on julkaistu suomeksi aika kattavasti, mutta kovimmat Miller-fanit ehkä haluavat hankkia tämän ja muistella aikoja, jolloin Miller oli oikeasti hyvä.

MADMAN GARGANTUA HC / Mike Allred
Olen kuullut paljon kehuja Madmanistä, ja Mike Allred on loistava kuvittaja, vaikka onkin mormonihörhö, mutta minulla on tapana ostaa törkeän kalliita kovakantisia jättipainoksia ainoastaan sarjakuvista, jotka jo omistan. Silloin nimittäin tietää paljon paremmin, onko ostos hintansa väärti.

No en taatusti tilaa!

SPAWN: ARMAGEDDON, PART 2 TP / David Hine / Philip Tan
Sota Taivaan ja Helvetin välillä on vihdoin koittanut, ja Spawn
Taivaan ja Helvetin välinen sota, jossa taistelemaan Spawn alunperin luotiin, on vihdoin koittanut. Oikeudenmukaisessa maailmassa Spawn-sarjakuvien teko loppuisi tähän loogiseen päätepisteeseen. Ei, korjaan: Oikeudenmukaisessa maailmassa Spawn-sarjakuvia ei olisi ikinä tehtykään.

Lähteet:
Comic Book Resources

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus