Kirjoja kesäkuussa

12.04.2007 - 11:32 / Rami Rautkorpi.


BATMAN: BATMAN AND SON HARDCOVER / Grant Morrison / Andy Kubert
Isäänsä lahjattomamman Kubertin kuvitusta lukuunottamatta tämä voisi olla, tämän pitäisi olla, All-Star Batman. Käsittääkseni nimi viittaa Son of the Demon -albumissa syntyneeseen Lepakkomiehen jälkikasvuun, joka on jo kertaalleen julistettu ei-kanoniseksi, mutta esiintyi silti täysikasvuisena Kingom Comessa.

(Elokuu) JACK KIRBY’S FOURTH WORLD OMNIBUS VOL. 2 HC / Jack Kirby / Jack Kirby & Mike Royer
Kirbyn magnum opus keräilijän versiona. Näitä tulee kaiken kaikkiaan neljä.

(Heinäkuu) ELRIC: MAKING OF A SORCERER TP / Michael Moorcock / Walter Simonson
Elric, sielujasyövästä miekastaan voimaa ammentava albiinoseikkailija, on loistava hahmo, mutta toimivia miekka & magia -tarinoita Moorcock sai Elricistä aikaiseksi vain kourallisen, loput ovat tajuttomuuttalaajentavaa haahuilua. Siinäkin tapauksessa, että tämä tarina putoaa jälkimmäiseen kastiin, Simonsonin mestarillista kuvitusta ei voi ohittaa.

KILLRAVEN PREMIERE HC / Alan Davis
Essential Killraven odottaa edelleen lukemistaan, joten en tiedä, mistä tässä on oikeastaan kyse. Mutta myöskään Alan Davisiä ei voi ohittaa.

THUNDERBOLTS: GUARDIAN PROTOCOLS TPB / Fabian Nicieza / Tom Grummett
Alkuperäisten Ukonnuolten (vähintään yksi juonenkäänne jokaisessa tarinassa — hyvin vanhanaikaista) loppuhuipentuma. Grummett on ehdottomasti paras kuvittaja sarjan historian aikana, joten on lohdullista, että hänen ja Niciezan yhteistyö jatkuu Thunderbolts-spinoffissa Zemo: Born Better.

(Elokuu) PREDATOR OMNIBUS VOLUME 1 / Mark Verheiden, Dan Barry & Co. / Dan Barry, Chris Warner & Co.
Aliens Omnibusin kannoilla seuraa jättikokoelma Dark Horsen toisesta lisenssihirviöstä.

THE BOYS VOLUME 1 TP / Garth Ennis / Darick Robertson
DC vihelsi Ennisin ja Robertsonin pelin poikki, mutta äijät ottivat pallonsa ja veivät sen Dynamite Entertainmentille. Minulla ei ole tapana lukea aivan Ennisin hirtehisintä tuotantoa, mutta tämä sarja aiheutti sen verran kohua, että uteliaisuus vie voiton.

Lähteet:
Comic Book Resources

Comics Continuum

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus