Hype: Sarjakuvafestivaalien nettisivut

25.04.2007 - 16:54 / Otto Sinisalo.


Nyt se alkaa! Tai itse asiassa on alkanut jo kuukausia sitten, mutta nyt olemme virallisesti open for business!

Helsingin 22. sarjakuvafestivaalien nettisivut on avattu. Sivuilta voitte kirjata ylös tapahtuman päivämäärät ja tapahtumapaikat. Ohjelman suunnittelu on erinomaisissa käsissä ja tarkentuu pian, samoin kuin kunniavieraslistakin.

Tänään takana on myös festareiden ensimmäinen virallinen tiedotustilaisuus. Kun katson työryhmääni työssä, kuulen korvissani hyvin öljytyn koneen karjuntaa. Pääni on kofeiinin, nikotiinin ja innostuksen sekoittama, mutta voin silti vilpittömästi sanoa, että vuonna 2007 Helsingin sarjakuvafestivaalit tulevat rokkaamaan astronomisen määrän naamoja. Myös sinun naamaasi!

Erityiskiitokset tässä vaiheessa kuuluvat sivut rakentaneelle Rami “Internetin Teräsmies” Rautkorvelle. Tuottajana olen myös siinä mielessä erityisen etuoikeutettu, että tapahtuman graafisesta ulkoasusta vastaa eräs suosikkitaiteilijoistani, pysäyttämätön Jyrki Nissinen.

Nyt mennään! Viisi kuukautta!

Kategoria: Hype.
Tagit: ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus