Tänäänkin moraalin rappeutumisessa

14.06.2007 - 15:20 / Rami Rautkorpi.


Muistatteko vielä toissaviikkoisen moraalin rappeuman? Jos ette, Comics Journalin blogissa on yhteenveto Internetin kahtia halkaisseesta pyykkikorikriisistä.

Marvel on kuitenkin päättänyt, etteivät tyttöjä kourivat lonkerot ja pyllistelevät supertyttöystävät riitä. Tämä Marvel Zombies -albumin viimeisin varianttikansi on aiheuttanut hysteerisiä oireita englanninkielisen maailman sarjisfaneissa:

Hyvä on, kuvassa on Mary Janen mätänevä ruumis flirttailemassa lukijalle. Pohdittavaksi jää, miksei hän ole pesemässä pyykkiä?

Kategoria: Kolumni.
Tagit: ,Yksi vastaus - “Tänäänkin moraalin rappeutumisessa”

  1. Toni Kirjoittaa:

    Blogittaminen on näköjään sekoittanut jenkkien päät lopullisesti. Kaiken maailman hihhulit pääsevät huutelemaan suureen ääneen närkästystään tästä ja tosta – ja yhtä hihhulit kaverit sitten heittävät tueksi omaa moraalista ahdistustaan.On se hienoa, että netin käyttäjistä on tullut konservatiivisten arvojen ja ahdasmielisyyden suurisuisin kannattaja.Hieno kuva kylläkin.MJ-patsaankin voisin ostaa, jollei olisi niin kallis.On tosin aikamoisen kesy ja tavanomainen verrattuna McFarlanen massalevityksessä oleviin sm-henkisiin kauhufiguureihin, joista kirjoittelin laajan kuvamateriaalin säestyksellä Tähtivaeltaja 1/06:ssa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus