Supersankarielokuvan tulevaisuus

29.12.2007 - 13:35 / Rami Rautkorpi.


Will Smithin tähdittämä I am JesusLegend on kerännyt kahdessa viikossa kassatuloja maailmanlaajuisesti jo yli 200 miljoonaa dollaria, joten voitaneen hyvin ennustaa, että tässä on ensi kesän suurimman hitin mainosjuliste.

Oli tietenkin vain ajan kysymys, ennen kuin joku Hollywoodissa tajusi, että yhdistämällä kaksi tämän hetken suurinta lypsylehmää, supersankarit ja Will Smith, saadaan vieläkin suurempi… lehmä. Mutta kuka olisi arvannut, että Frank Miller on jo näin kovaa valuuttaa Hollywoodissa?

Alkuperäinen juliste Superhero Hype!n kautta.

Kategoria: Satiiri.
Tagit: ,2 vastausta - “Supersankarielokuvan tulevaisuus”

  1. Anonymous Kirjoittaa:

    Mutta mitä maata ja mitä valuuttaa onkaan Marc Dacascos? Onko hän tehnyt yhtään räpppilevyä, onko? Ja kuinka iso on The Asylum -yhtiö, jonka edustaja toteaa: “Meidän Maailmojen sota -elokuvamme maksoi puoli miljoonaa dollaria, Spielbergin 250 miljoonaa. Molemmat ovat viihdyttäviä filmejä, mutta onko Spielbergin versio 500 kertaa viihdyttävämpi? Tuskin.” Jaa nyyt: I am Omena: http://www.theasylum.cc/product.php?id=136 t. VesaK

  2. VesaKv Kirjoittaa:

    Lisäys edelliseen: Koska I am Legend on tuottanut yli 300 miljoonaa dollaria, jatko-osa on tekeillä! Mahtavaa! “Maailman toisiksi viimeinen mies perustaa deittipalvelun.” ???Richard Mathesonin kerrotaan suostuneen ilomielellä, kunhan vaan vanhainkodin hoitsut pitävät morfiinipumpun tasatahdissa. Perikunta kiittää, moni muu ei..

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus