Hype: Hengen ruokaa ja muita tarinoita

21.04.2008 - 21:44 / Rami Rautkorpi.


Tämä, hyvät naiset ja herrat, on merkkihetki. Yksi suurimmista saavutuksistani. Virstanpylväs, etten sanoisi.

Ensimmäinen hypetykseni Katuojassa.

Mutta myös hypetyksen aihe on virstanpylväs: Ensimmäinen omakustannelehteni. “Hengen ruokaa ja muita tarinoita” kokoaa yksiin kansiin neljä lyhyttä sarjakuvaa, jotka olen tehnyt muutaman viime vuoden aikana. Kaksi niistä tein Kvaakin foorumin sarjakuvahaasteisiin, joten ne ovat olleet, ja ovat edelleen, luettavissa netissä:

Virginie
Kaiken yläpuolella

Ja loput 18 sarjakuvasivua ovat vieläkin parempia, rohkenen väittää. No, ainakin ne ovat uudempia ja näin niiden eteen enemmän vaivaa. Tietenkään ette voi luottaa sanaani, vaan haluatte muodostaa oman mielipiteenne, ja se onnistuu kun tilaatte lehden Zum Teufelista.

EDIT: Saatavilla myös Akateemisesta kirjakaupasta (Helsingin keskusta) ja Good Fellowsista.

Tai jos nyt hetkeksi lakkaan teeskentelemästä, että kaikki tätä lukevat eivät ole tuttujani täältä pääkaupunkiseudulta, voitte ostaa lehden minulta vaikkapa ensi torstaina sarjakuvaväen kahvilatapaamisessa Bulevardin Wayne’s Coffeessa klo 18:sta eteenpäin. Hinta on joka tapauksessa sama, edulliset 5 euroa.

Hypetyksen meininki vähän laantui loppua kohden. Mutta ihan hyvä ensimmäiseksi yritykseksi, vai mitä? Seuraava menee jo paremmin, ihan varmasti.

Kategoria: Hype, Sarjakuva.5 vastausta - “Hype: Hengen ruokaa ja muita tarinoita”

 1. kaltsu Kirjoittaa:

  Oli hyvä. Kirjotan Kvaakkiin kattavamman palautteen jos jaksan.

 2. Salo Kirjoittaa:

  Tuttava Helsingistä sanoo että kirja on viitosen arvoinen. Ja piirroksetkin on hyviä. Pistäs, Rami, hypeen vielä pari ruutua Hengen ruuasta että linkkejä klikkaamattomat voivat todeta että kyse ei ole tikkuukoista.

 3. kaltsu Kirjoittaa:

  Ei tullu kattavaa mut kirjotinpa kuitenki jotain.http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php/topic,9826

 4. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

  Nytpä on lisätty esimerkkikuvitusta Hengen ruoasta. Ja kiitos paljon Kaltsulle palautteesta.

 5. MK Kirjoittaa:

  se mangatarina oli minusta paras, ja aika yllättävä veto vaikken tietty tunnekaan sinua kovin hyvin. kannesta lähtee vähän sinistä väriä, täytynee siis muovittaa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus