Hype: Kahdeksantoista päivää

26.08.2008 - 1:00 / Otto Sinisalo.


Mari Ahokoivun yllyttämänä aloitan lähtölaskennan Helsingin 23. sarjakuvafestivaaleihin. Epäilen vahvasti, etten kykene ylläpitämään päivitystahtia kovinkaan säännöllisenä, mutta ehtiessäni kirjaan tännekin havaintoja lähestyvistä Sarjisfestareista.

Yritän kirjata Katuojaan Festareista jotain näkemisen arvoista tai muuten merkillistä, jota en ehkä virallisessa tiedotuksessa erikseen nostaisi. Tämänpäiväinen merkintä on ote Helsinkiin (ja Vantaalle) vieraaksi saapuvan intialaisen Amitabh Kumarin Raj Comics -portfoliosta.

Supersankarifiktio ei ole vierasta Intiassakaan. Mutta kuten vaikkapa Bollywood-elokuvat, saattaa intilainen viihde näyttäytyä aavistuksen oudolta länsimaiselle yleisölle. Tässä on esimerkiksi kuva intialaisesta supersankarista tekemässä punnerruksia katossa, yhdellä kädellä:


Kuten tavallinen nagraj, mutta enemmän mascular.

Voi, Intia: kun et ole mielipuolinen, olet mielipuolisen mahtava.
.

Kategoria: Hype.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus