Hype: Anime-lehti 41

22.02.2010 - 13:15 / Otto Sinisalo.


Sarjassamme “lehtiä, joihin kirjoitan”: uusin Anime-lehti on nyt tilaajilla ja lehtipisteissä.

Anime 41

Anime-lehti numero 41:n kansi

Viimeisimmässä Anime-lehdessä jatkuu kolumnisarjani ”Bedefiili muistelee”. Sen kirjoittaminen on aina ilo, sillä lehden myötämielinen toimituskunta on antanut minun kirjoitta melkeinpä mistä tahansa, kunhan se liittyy edes viitteellisesti sarjakuvaan. Saamastani palautteesta päätellen vuodatukseni ovat myöskin olleet lukijoiden suosiossa. Näyttää siis siltä, että olen lopultakin löytänyt yleisön, jonka kanssa olen samalla aaltopituudella: teini-ikäiset tytöt. Huraa?

Uusimassa numerossa puhutaan seksistä sarjakuvassa. Miksi vauvojen tekemisen kuvaaminen kauhistuttaa siinä missä pyssy- ja puukkohippa on koko perheen viihdettä? Kolumnissa on tuttuun tapaan kuvataitelija Mari Ahokoivun kuvitus. Tai “Mari Ahokoivu seksi kuva”, niin kuin me hakukoneoptimointia harrastavat sanomme.

Hype: Anime-lehti 41

Viimeisimmässä Anime-lehdessä jatkuu kolumnisarjani ”Bedefiili muistelee”. Sen kirjoittaminen on aina ilo, sillä lehden myötämielinen toimituskunta on antanut minun kirjoitta melkeinpä mistä tahansa, kunhan se liittyy edes viitteellisesti sarjakuvaan. Saamastani palautteesta päätellen vuodatukseni ovat myöskin olleet lukijoiden suosiossa. Näyttää siis siltä, että olen lopultakin löytänyt yleisön, jonka kanssa olen samalla aaltopituudella: teini-ikäiset tytöt. Huraa?

Uusimassa numerossa puhutaan seksistä sarjakuvassa. Miksi vauvojen tekemisen kuvaaminen kauhistuttaa siinä missä pyssy- ja puukkohippa on koko perheen viihdettä? Kolumnissa on tuttuun tapaan kuvataitelija Mari Ahokoivun kuvitus.

Muotoilen edellisene uudelleen hakukoneoptimoinnin nimissä: uusimmassa Anime-lehdessä Mari Ahokoivun kuuma seksikuva.

Hello Google!

Kategoria: Hype.
Tagit:2 vastausta - “Hype: Anime-lehti 41”

  1. tarmo Kirjoittaa:

    Hienoa, Mari varmasti kiittää hyvistä hakukonetuloksista!

  2. ahokoivu Kirjoittaa:

    ha ha.

    (Kuvataiteilija?)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus