Kirjoja heinäkuussa

2.05.2007 - 12:00 / Rami Rautkorpi.


(Syyskuu) SUPERMAN: THE DEATH AND RETURN OF SUPERMAN OMNIBUS HARDCOVER / Dan Jurgens, Louise Simonson & Co. / Dan Jurgens, Jon Bogdanove & Co.
Mainostekstin mukaan tämän kokoelman on tarkoitus juhlistaa Teräsmiehen kuoleman 15. vuosipäivää, mutta käsittääkseni Superman #75 ilmestyi hieman lähempänä vuoden 1992 joulua. Relevantimpi ajankohta lienee Superman: Doomsday -animaatioelokuvan DVD-julkaisu, joka on Yhdysvalloissa 18. syyskuuta.

NEXTWAVE: AGENTS OF H.A.T.E. VOL. 2 – I KICK YOUR FACE PREMIERE HC / Warren Ellis / Stuart Immonen
Ensimmäinen Nextwave-kokoelma on vielä lukematta (pitänee laatia makro tuota muotoa olevan tekstinpätkän tuottamiseksi), joten viimeisin referenssini Ellisin tuotannon laadulle on Desolation Jones, joka oli hyvin yllätyksettömästi kyynistä rankistelua. Laitan uskoni Immoseen.

X-FACTOR VOL. 2: LIFE AND DEATH MATTERS TPB / Peter David / Ariel Olivetti, Dennis Calero & Roy Allan Martinez
Ensimmäinen %1-kokoelma on vielä lukematta (tuo oli vain simulaatio), mutta tuskin Peter David pettää luottamustani.

(Syyskuu) CONAN THE PHENOMENON / Paul Sammon
Tämä ei ole sarjakuva, mutta se on mainostekstin mukaan yltäkylläisesti kuvitettu katsaus Robert E. Howardin Conanin historiaan eri medioissa.

(Syyskuu) THE PERRY BIBLE FELLOWSHIP: THE TRIAL OF COLONEL SWEETO AND OTHER STORIES / Nicholas Gurewitch
Wikipedian PBF-sivulla on tulkittu Gurewitchin vastaus webbiarkistosta puuttuvia strippejä koskevaan kysymykseen siten, että nimenomaan tässä kirjassa julkaistavat stripit olisi poistettu, mutta se voi olla virhepäätelmä. Tunnustan, etten itse osaa edes sanoa, mitä strippejä arkistosta mahtaisi puuttua, joten en myöskään tunne pakottavaa tarvetta hankkia tätä kokoelmaa.

AGE OF BRONZE, VOL. 3: BETRAYAL TP / Eric Shanower
Kaikkien pitää ostaa tämä, jotta Shanowerilla on varaa kertoa koko Troijan sodan tarina loppuun asti. Pelottaa ajatella, kuinka paljon sitä on vielä jäljellä. Ilmeisesti tässäkään kirjassa ei vielä päästä hyökkäämään Troijaan.

Lähteet:
Comic Book Resources

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus