Joulukuun kirjat

1.10.2005 - 0:26 / Rami Rautkorpi.


Tilaan

SHOWCASE PRESENTS: JUSTICE LEAGUE OF AMERICA VOL. 1 TP / Gardner Fox / Mike Sekowsky, Carmine Infantino & Co.
Parin vähemmän “essentiaalisen” kokoelman jälkeen DC:n Showcaset jatkuvat aitojen, alkuperäisten Oikeuden puolustajien klassikkotarinoilla. Tämä on sitä kamaa, joka saa Grant Morrisonin synapsit iskemään kipinää. Sienien lisäksi.

TOM STRONG BOOK FOUR SC / Alan Moore, Peter Hogan & Geoff Johns / Jerry Ordway, Chris Sprouse & John Paul Leon
Se on Alan Moorea. No, pitänee kuitenkin todeta, että Peter Hogan on Terra Obscuralla osoittanut itsensä ihan kelvolliseksi Alan Mooren ideoiden toteuttajaksi. Johnsista en mene vannomaan.

VIMANARAMA TP / Grant Morrison / Philip Bond
Tämä intialaisesta mystiikasta ammentava minisarja ei saanut osakseen yhtä paljon kohua ja kehuja kuin Seaguy ja We3, mutta kyllä Morrisoniin voi luottaa.

ULTIMATE GALACTUS BOOK 2: SECRET TPB / Warren Ellis / Steve McNiven & Tom Raney
Ellis saa Ultimaatit tuntumaan melkeinpä oikealta tieteissarjakuvalta, supervoimilla varustetun Jerry Springer Show’n sijasta. Aikatauluongelmista kärsineen McNivenin korvaaminen Raneyllä on melkoinen pettymys minulle, koska en voi sietää hänen lättänaamaisia hahmojaan. Stormwatchin ystävät saattavat reagoida päinvastaisesti.

G.L.A.: MISASSEMBLED TPB / Dan Slott / Paul Pelletier
Dan Slott on nokkela, taitava, Marvelin universumin hyvin tunteva, mutta ennen kaikkea hauska käsikirjoittaja. G.L.A. on “Suurten järvien Kostajat”, yksi Marvelin universumin typerimmistä konsepteista. Tämän täytyy olla hyvä.

CAPTAIN AMERICA & THE FALCON: SECRET EMPIRE TPB / Steve Englehart & Mike Friedrich / Sal Buscema
Tämä on ehkä kaikkien aikojen legendaarisin poliittisesti kantaaottava Kapteeni Amerikka -tarina. Tai ehkä se on vain pahamaineisin. Kiinnostavaa nähdä, kuinka hyvin juttu toimii nykynäkökulmasta.

Tilaisin, mutta…

OMEGA: THE UNKNOWN CLASSIC TPB / Steve Gerber, Mary Skrenes & Co. / Jim Mooney & Herb Trimpe
Kirjailija Jonathan Lethem kirjoittaa uuden version Omegasta, joten alkuperäinen sarjakin pääsee vuosikymmenien jälkeen yksien kansien väliin. Jonkin verran olen utelias, mutta $29.99 on liian suuri hinta 224-sivuisesta, pehmeäkantisesta kirjasta, kun 100 sivua paksummat, suuret kovakantiset kirjat maksavat saman verran.

No en taatusti tilaa!

SUPERMAN/BATMAN VOL. 2: SUPERGIRL TP / Jeph Loeb / Michael Turner
Michael Turner ei edelleenkään osaa piirtää.

Lähteet:
Comic Book Resources

Comics Continuum:

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus