Kesäkuun kirjat

10.04.2006 - 1:27 / Rami Rautkorpi.


Tilaan

ABSOLUTE KINGDOM COME HC / Mark Waid / Alex Ross
Tiedotukseni Kvaakin foorumilla Absolute Sandmanin julkaisemisesta johti myrskyyn vesilasissa Absolute Editionien oikeutuksesta. Esille tulleista ajatuksista takaperoisin oli varmastikin se, että Absolute Editionin julkaiseminen olisi hyväksyttävää, jos tavallisia painoksia ei enää tulisi. Oikeasti moraalitontahan olisi lähes sadan dollarin riistäminen sellaisilta, joilla ei ole fanaattista pakkomiellettä hankkia suosikkisarjakuviaan äärimmäisen ylellisessä muodossa. Absolute Edition olkoon absoluuttisten fanipoikien optio, ja Kingdom Comen tapauksessa olen absoluuttinen fanipoika.

TOP 10: BEYOND THE FARTHEST PRECINCT TP / Paul Di Filippo / Jerry Ordway
Alan Mooren ABC-sarjakuvat ovat nyt siirtymässä toisten kirjoittajien haltuun. Peter Hoganin Terra Obscurat ovat olleet varsin viihdyttäviä, joten täydellistä tason romahdusta ei varmaankaan tarvitse yleisesti ottaenkaan pelätä. Oikeastaanhan ABC-sarjat eivät ole olleet mitenkään Mooren uran korkeinta huippua, ainoastaan esimerkillisen tasaista laadukkuutta. Osansa tässä on kuvittajilla, ja Jerry Ordway ainakin näyttää olevan todella hyvässä vedossa.

SPIDER-GIRL VOL. 6: TOO MANY SPIDERS! DIGEST / Tom DeFalco / Pat Olliffe & Ron Frenz
Jatkan edelleen Hämähäkkitytön tukemista pokkarimuodossa. Viime vuoden Last Hero Standing -minisarjan tänä vuonna saama jatko-osa Last Planet Standing ainakin osoittaa, että Hämähäkkitytön vaihtoehtoiselle todellisuudelle löytyy kiinnostunutta yleisöä.

Tilaisin, mutta…

SEVEN SOLDIERS OF VICTORY VOL. 4 TP / Grant Morrison / Doug Mahnke, Freddie Williams III & Co.
Viimeisen vuoden suurin sarjakuvatapaus, jonka nimessä ei ole Ääretöntä tai Ämmää, saavuttaa huipentumansa. Tarinakokonaisuuden päättävä spesiaali ei ole vielä ilmestynyt, mutta se ei estä minua sanomasta, että tämä kannattaa ostaa. Ja sitten lainata minulle, koska minulta jäi Seven Soldiers: Frankenstein #2 väliin.

CONAN AND THE DEMONS OF KHITAI TPB / Akira Yoshida / Paul Lee
P. Craig Russellin Conan and the Jewels of Gwahlur oli minulle hienoinen pettymys, enkä oikein uskalla sitoutua ostamaan tätä sivuprojektia, joka aiheensa ja tekijäkaartinsa puolesta vaikuttaa jonkinlaiselta Conanin pseudomangaversiolta.

ETERNALS BY JACK KIRBY HC / Jack Kirby
Siinäkin tapauksessa, ettei listallani olisi jo yksi 75 dollarin kirja tälle kuulle, en taitaisi suostua maksamaan sellaista summaa tästä. Kirby oli Kuningas, mutta hänen tuotantonsa oli kuitenkin varsin vaihtelevaa. Vaikka Eternals onkin hänen maineikkaimpaa tuotantoaan, ja varsin ajankohtaista Neil Gaimanin ja John Romita Jr:n uuden minisarjan ansiosta, tämä olisi silti aika kallis säkillinen saparohäntää.

SHE-HULK VOL. 3: TIME TRIALS TPB / Dan Slott / Juan Bobillo, Paul Pelletier & Co.
Lainaan tämän sitten Otolta.

No en taatusti tilaa!

THE BEST OF CURSE OF THE SPAWN / Allen McElroy & Brian Haberlin / Dwayne Turner & Danny Miki
Katselin televisiosta Hurt Bert -nimistä ohjelmaa, jossa avuton koomikko tutustui karmeisiin ammatteihin. Ensin hänet laitettiin tyhjentämään bajamajoja ja siivoamaan sellaisia, jotka oli kaadettu nurin. Sen jälkeen hänen piti lukea Curse of the Spawn -lehtiä ja selvittää, mitkä niistä olivat parhaita.

Lähteet:
Comic Book Resources

Comics Continuum:

Diamond Previews

Kategoria: Kolumni.
Tagit:Yksi vastaus - “Kesäkuun kirjat”

  1. Puro Kirjoittaa:

    *Thumbs UP!* Kiitoksia mielenkiintoisesta katsauksesta!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus