Minä valehtelin

23.05.2007 - 16:26 / Otto Sinisalo.


– Muistatko, lukija, kun lupasin, että lopettaisimme päivittäisen sisällön tuottamisen?
– Aivan niin, Sinisalo. Sinä lupasit!

– Minä valehtelin.

Ahh laaaihd. Hieno, hieno elokuva.

Kuitenkin, olen palannut Kiinasta ja tämä on päivittäisten artikkelien sarjassa Katuojan sadas. Kiitokset Ramille, joka on aktivoitunut sarjakuvakriitiikkona poissa ollessani. Emmekä suinkaan ole lopettaneet: julkaisujonossa on vielä pari matkaraporttia ja epäilemättä lisää tekstejä Ramilta.

Tässä muutama pikku-ilmoitus sarjakuvan ja muun kulttuurin liepeiltä:

Kemin 26. sarjakuvapäivät lähestyvät ja lentoliput, tällä kertaa pohjoiseen, polttelevat taskussani. Kemin sarjispäivät elävät muutoksen aikaa. Tärkeän ja perinteisen tapahtuman rahoitus on muuttunut, samoin kuin organisaatiokin, mutta epäilemättä tuttu arktinen hysteria on ennallaan. Kemissä tapaat kaikki ne sarjistyypit, jotka tapaisit kotikulmillasikin, mutta nyt tapaat ne Kemissä! Ja vielä enemmän päissään kuin tavallista! Pysykää kanavalla Hotelli Merihovin aulasta käsin lähetettyjä krapulaisia tilannekatsauksia varten.

Ilja Rautsilla Helsingin Kalliosta on blogi, jota hän aikoo taasen alkaa päivittämään. Rautsi on leffakriitikko, jonka hämmentäviä, oman mielenterveytensä kustannuksella tekemiä sukelluksia kaikkea hyvää ja inhimillistä loukkaavan “elokuvataiteen” syövereihin voi lukea mm. Elitisti-verkkolehdestä. Uwe Bölliin ja Christopher Lambertiin pelottavalla intohimolla suhtautuva Rautsi on vimmaisimmissa kirjoittamishuum(e?)issaan yksi parhaista gonzoleffakirjoittajista, joita tiedän.

Halpaa kaljaa! Minä! Juomassa halpaa kaljaa! Myös: musiikkia. Hesan yliopiston vaihtoehtomusahörhöjen FOAM-järjestön Kevätjuhlassa Uudella ylioppilastalolla soitetetaan levyjä huomenna torstaina 24.5. klo 20 alkaen; sisäänpääsy ilmainen. Aiemmat kokemukset FOAM:in klubeilta ovat ainakin todistaneet laajaa ja hyvää makua uuden musiikin suhteen. Ja hei, halpaa kaljaa.

Kategoria: Meta.
Tagit: ,3 vastausta - “Minä valehtelin”

  1. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

    Älä nyt enää valehtele.tämä on päivittäisten artikkelien sarjassa Katuojan sadas-ensimmäinen.julkaisujonossa on vielä pari matkaraporttia ja epäilemättä lisää tekstejä RamiltaKehotan lukijoitamme olemaan skeptisiä.

  2. Ville Kirjoittaa:

    Uwe Boll, ei Böll. Siis ilman umlautia. Ikään kuin tällaisella yksityiskohdalla olisi yhtään mitään väliä. FOAM sen sijaan kuulostaa varsin vastustamattomalta. Lukuunottamatta välittömässä naapurustossa järjestetyltä ilmaiselta Jonna Tervomaan keikalta. Mikä lienee vain perusteeton juoni jolla pidetään rahvas kurissa.

  3. Larzan Kirjoittaa:

    Jaa-a, mitäpä pitäisi ajatella aiheesta Uwe Böll ja elokuva-arvostelut. Onko kaikkea pakko katsoa ja pitääkö se vielä arvostella?Itse en tietenkään tunnusta katsoneeni moista…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus