Hype: YleX Tänään 29.6

27.06.2007 - 13:51 / Otto Sinisalo.


Vastaanottimissanne ei ole vikaa. Hallitsemme vaaka- ja pystytasoa. Ääneni kuuluu radiossa perjantaina 29.6 kello 12.30 YleX-kanavan YleX Tänään -makasiiniohjelmassa. Toivon mukaan Ylen ammattilaiset saavat parsittua jorinoistani kasaan jotain koherenttia.

Ylex Tänään käsittelee perjantaina puolen tunnin verran j-rockia ja japanilaisen pop-kulttuurin suosiota laajemminkin. Hinni Aarninsalon toimittamassa insertissa haastatellaan muun muassa Provinssirockissa vieraillutta Mucc-yhtyettä ja suomalaisia japanilaisen pop-kulttuurin harrastajia. Itse olen mukana jonkinlaisen puolivillaisena asiantuntijana. Ilmeisesti olen toistellut Viisi valhetta mangasta -juttusarjassa esittämiäni väitteitä niin taajaan ja äänekkäästi, että niitä aletaan ottaa tosissaan. Toisaalta, eikö mikä tahansa tarpeeksi usein toisteltu väite muutu lopulta todeksi?

Virittäkää vastaanottimenna ja todistakaa todellisuuden muuttumista!

Kategoria: Hype.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus