Katuoja lähtee Lahteen

5.10.2007 - 16:44 / Otto Sinisalo.


Lahden sarjakuvan lokakuu 2 järjestetään Lahdessa huomenna lauantaina. Sarjakuvan lokakuu on sekoitus näyttelyitä, performansseja, akateemista seminaaria ja myyntiä. Yksipäiväinen tapahtuma järjestetään minimaalisilla resursseilla, mutta järjestämässä on lukuisia erinomaisen päteviä sarjisaktiiveja. Tiedän, sillä olen työskennellyt heidän kanssaan itse.

Osallistun tapahtumaan tälläkin kertaa yleisönä. Vaikka päivään mahtuukin runsaasti erilaista ohjelmaa, tapahtuman olennaisin anti on merkattu julisteeseen suurimmalla fontilla:

Kyllä, luvassa on jälleen maksaa kouristavaa hauskaa niin kuin vain Lahdessa voi!

On ilo nähdä, että myös Lahden tapahtumalla on jatkuvuutta. Vuoden aikana on todistettu uusia sarjakuvatapahtumia niin Lahdessa, Turussa kuin Tampereellakin ja kaikille on todistettavasti suunnitteilla jatkoa. Skene elää!

Kategoria: Meta.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus