Selvennys koskien typerien leffojen katsomista pilvessä

19.01.2008 - 16:15 / Otto Sinisalo.Kun joku sanoo sinulle jotain sellaista kuin “Aliens vs. Predator 2 on niin typerä, huonon arvostelukyvyn ja itsehillinnän tuote, että se voisi olla jotenkin viihdyttävä, jos sen katsoisi pilvessä”, se tarkoittaa lähinnä sitä, että sen voisi vuokrata ja katsoa kotonaan osana illanviettoa parhaiden kaveriensa kanssa — eikä välttämättä edes laittomien aineiden vaikutuksen alaisena — jolloin tarkoituksena on yleinen hauskanpito, eikä yksinomaan elokuvaelämyksestä nauttiminen.

Se ei tarkoita, että menet katsomaan sitä elokuvateatteriin, valahdat epämääräiseen asentoon eturiville ja rupeat siinä pössyttelemään ja hötkymään natisevassa istuimessasi, kunnes unohdat, missä olet ja mitä varten tulit sinne, laahustat ulos salista, vähän ajan päästä muistat mitä olit tekemässä, palaat istumaan eturiviin ja rupeat uudestaan pössyttelemään ja hötkymään, kunnes laahustat jälleen ulos salista.

Se hieman häiritsee muuta yleisöä. Äääliö.

Kategoria: Meta.
Tagit:3 vastausta - “Selvennys koskien typerien leffojen katsomista pilvessä”

  1. Jarmo Kirjoittaa:

    Mutta elokuva oli kuitenkin mahtava?

  2. Anonymous Kirjoittaa:

    Ei ilmeisesti omakohtaisia kokemuksia? Tuo kuvaus pilvessä olevasta elokuvankatsojasta oli päin persettä.

  3. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

    Kyllä minä näin aivan omakohtaisesti, että teit noin. Et vain muista sitä enää.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus