Hype II: Sähköinen boogaloo

18.07.2008 - 13:58 / Otto Sinisalo.


Uusimman Tähtivaeltajan (numero 2/2008) Katuojan pohjalla -palsta käsittelee Garth Ennisin Punisheria. Minulla on ollut pitkäaikainen rakkaussuhde Ennisin tuotantoon, vaikkei aivan Preacherin vertaista pääteosta olekaan näkynyt Ennisin keskittyessä puuhailemaan minisarjojen ja lisenssihahmojen parissa. Ennisin Tuomari käy kuitenkin niin syvillä vesillä, että olen jokseenkin valmis julistamaan sen Preacherin, Hellblazerin ja Hitmanin rinnalle yhdeksi miehen uran merkkipaaluista.

Tampereen FinnCon-AnimeCon lähestyy. Katuojan Muutoksen illuusio -kiertue huipentuu sunnuntaina 27.7. Tampere-talossa kello 13. Mahdollisesti vaellan viikonlopun aikana myös osallistumassa eri paneeleihin kuin … paneeleja laiduntava lehmä, tai jokin. Lisäksi saatan viettää suuren osan ajasta Tampere-talon lähistöllä sijaitsevissa baareissa. Rakastan science fictionia!

Helsingin 23. sarjakuvafestivaalien kuvataitelija Mari Ahokoivun taidetta

Ja tiesittekö, että vajaan kahden kuukauden kuluttua vietetään Helsingin 23. sarjakuvafestivaaleja? Kansainvälisinä kunniavieraina nähdään tänä vuonna muun muassa François Walthéry, Guy Delisle, Martin tom Dieck sekä taiteilijoita yhdysvaltalaisen Kramer’s Ergotin takaa. Ohjelma julkaistaan Sarjakuvafestivaalien lehden välissä syyskuun alussa ja nettisivuillamme ensi kuussa. Jos tapahtuman seuraaminen läheltä kiinnostaa, tervetuloa mukaan: voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi työvoimaksi auttamaan tapahtuman järjestämissä. Festareita tuotan minä ja voin luvata, että olen jalomielinen diktaattori. Saan junat kulkemaan ajallaan.

Kategoria: Hype.Yksi vastaus - “Hype II: Sähköinen boogaloo”

  1. Anonymous Kirjoittaa:

    Telakka on aika hyvä baari siinä Tamperetalon kupeessa. Eikö Huurupiiloonkaan kamala matka siitä ole.Jouko R

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus