Linkkejä perjantaille

9.03.2007 - 14:30 / Otto Sinisalo.


Suomen vanhimpiin nettisarjakuvajulkaisuihin kuuluva Nettinarttu julkisti eilen uuden numeronsa. Teemana on itseironisesti kuukautiset. Nartut juhlivat eilen naistenpäivänä uutta numeroaan Soihtu-kahvilassa. Kiitoksia teestä ja kakusta, mutta hei: miksei kakussa ollut puolukoita?

Sillä välin toisaalla: kunnianarttu Tuukka Teponoja on käynyt vaatekaupassa. Haluan ilmoittaa julkisesti, että sarjakuvasekenen pikkutakkimiehet hyväksyvät hankinnat. Liituraita tekee miehen.

Kapteeni Amerikka on kuollut! Jäämme kaipaamaan hänen oikeudentajuaan, lannistumattomuuttaan ja rehellisyyttään. Mutta ennen kaikkea jäämme kaipaamaan Kapteeni Amerikan valtavia daisareita.

Egmontin tulevien julkaisujen kiihottamana Kvaak.fi:n foorumi on löytänyt piiskattavakseen kuopan, jossa oli aikanaan kuollut hevonen: milloin manga ei ole mangaa? Kaksi vuotta aikaansa edellä oleva Rami Rautkorpi käsitteli aiheen Katuojassa jo vuonna 2004. Katuoja 1, muu Internet 0! Uusi mangaan keskittyvä Livejournalista sutku tarjoilee lisäksi veikeän rekursiivisen mangan määritelmän.

Lopuksi: taisin juuri löytää eduskuntavaaliehdokkaani. Alun perin lähinnä ITE-taiteen piiriin lankeavan vaalijulisteen minulle osoitti eilen ehdokkaan kaima, Sarjainfon entinen päätoimittaja. Kansanedustajaehdokas Hännisellä (sit.) ei siis ole ainoastaan mainion sarjakuvatoimittajan nimeä, hän myös aikoo pelastaa kaiken. Aivan kaiken:

"Tämä juliste on Ville Hännisen itse tekemä"

“Hän haluaa pelastaa ne pienet ja suuret asiat, jotka tässä maassa ovat meille tärkeitä [ja rakkaita] loputonta voittoa ja talouskasvua ahneesti tavoittevilta roistoilta.”

Kapteeni Amerikka saattaa olla kuollut, mutta Ville Hänninen elää!

Kategoria: Arvio.
Tagit:



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus