Hype: Tähtivaeltaja 1/2008

19.03.2008 - 0:34 / Otto Sinisalo.


Olen antanut näillä sivuilla Tähtivaeltaja-lehdelle useita kertoja oraalisiin seksuaalisiin palveluksiin vertautuvaa ylistystä, pitkäaikainen kiimainen fanipoika kun olen. Siltikin, kertauksen vuoksi: Tähtivaeltaja on Suomen, ja ehkä koko maailman paras science fiction -aikakauslehti, jossa syvä tietämys alasta yhdistyy tinkimättömään gonzo-asenteeseen. Slurp, slurp, slurp.

Nyt Tähtivaeltaja on, jos mahdollista, entistäkin kiihottavampi:

Juuri ilmestyneessä numerossa 1/2008 alkaa Katuojan pohjalla -vakiopalsta, jossa minulle annetaan sivun verran tilaa jauhaa sarjakuvista. Ensimmäiseen julkaistuun arvioon on kylläkin kierrätetty jo aiemmin julkaistu teksti, mutta lehdessä on toki muutakin sarjakuva-asiaa, muun muassa Jouko Ruokosenmäen pitkä ja ravisuttava dissektio Dave Simin Cerebuksesta.

Voi herra Tähtivaeltaja, kuinka se on noin suuri?!

Kategoria: Hype.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus