Hype: Tampere Kuplii 2010

18.03.2010 - 23:40 / Otto Sinisalo.


Esiinnyn ensi viikonloppuna Tampere Kuplii -tapahtumassa. Ohjelmaan sisältyy yksi paneeli ja esitelmä.

Lauantaina 20.3. kello 12.00 Finlaysonin Werstas-auditoriossa keskustelen Petri Hiltusen, Jouko Ruokosenmäen ja Rami Rautkorven kanssa Marvelin 30-vuotisesta taipaleesta Suomessa. Päädymme varmastikin saivartelemaan yli 30 vuotta vanhoista Ihmesarjoista.

Kello 16.00, samaisessa tilassa, puhun nettisarjakuvista. On mahdollista, että luen nettisarjakuvaa enemmän kuin sarjakuvaa paperilta. Olen huomannut viimeisen kymmenen vuoden aikana korvanneen kertakäyttöisen sanomalehtisarjakuvan yhtä lailla kertakäyttöisellä verkkosarjakuvalla. Huolimatta siitä silkasta volyymista nettisarjakuvaa jota kulutan, pidän nettisarjakuvia pääosin paperisarjakuvan aivovammaisena pikkuveljenä. Olen esitelmääni varten viettänyt tuhansia tunteja internetissä selvittääkseni, miksi näin on. Onko nettisarjakuva salaa relevantti, vai onko se hukannut potentiaalinsa? Oliko sillä potentiaalia ensinnäkään? Tule paikalle kuulemaan, kuinka pilkkaan suosikkisarjakuviasi!

Sarjakuva. Internetissa.

Sarjakuva. Internetissa.

Se tulee olemaan… jotain. Tervetuloa paikalle.

Kategoria: Hype.
Tagit: ,2 vastausta - “Hype: Tampere Kuplii 2010”

  1. Sanjo Kirjoittaa:

    Anteeksi mistä sarjakuvasta tuo ruutu on jossa amatsooni taistelee oranssi velociraptoria vastaan ja vasemmasta laidasta kävelee tuo pikkupoika?

  2. Otto Sinisalo Kirjoittaa:

    Kuvan on ote Gastrophobia-sarjiksesta, johon on valitettavasti ole tarkemmin tutustunut, kuva vain pisti silmääni taustatyötä tehdessäni. Sarjiksen löytää täältä: http://www.gastrophobia.com/

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus