Hype: Kesä on kreisi

2.07.2010 - 18:41 / Otto Sinisalo.


Rakkaat ihmiset: olen ollut vaiti liian kauan. On aika ilmoittaa viimeaikaisista ja tulevista saavutuksistani!

Sunnuntaina 4.7.2010 esiinnyn Tampeereella Tracon- peli- ja manga-tapahtumassa. Kello 13 osallistun FanFICtion, Tarinoita Rajan Takaa -paneeliin. Kyseessä on aihe, josta en tiedä juuri mitään, enkä usko, että saan oman fanifiktiotarinani valmiiksi tapahtumaan. Edward (Cullen) / Edward (James Olmos): Sparkling and Frakking jäänee pöytälaatikkoon.

Samana päivänä lämmittelen uudelleen Viisi valhetta mangasta -luentoni. Vuoden 2007 valheita tutkitaan nyt kriittisesti uudelleen tunnin mittaisen esitelmän ajan.

Kahden viikon päästä odottaakin Jyväskylän FinnCon. Lauantaina 17.7.2010 kello 12 puhun jälleen nettisarjakuvista. FinnCon järjestetään vaihteeksi ilman AnimeConia, joten kyseessä on teemaakin myöten jonkinmoinen paluu juurille. Musta t-paita päälle ja sekaan!

Kirjallista antiani kaipaavat voivat suunnata hyvinvarustettuihin lehtipisteisiin. Sarjainfon numerossa 2/2010 on pääjuttuna tekemäni haastattelu, jossa Leif Packalén kertoo Maailman Sarjakuvat RY:n toiminnasta. Itse pidin aihetta – sarjakuvan käyttö kehitysyhteistyössä – erinomaisen kiehtovana, mutta hanki lehti käsiisi ja arvio itse!

Tähtivaeltaja-lehden numeroon 2/2010 olen kirjoittanut arviot kirjasta, kahdesta leffasta ja huimasta Asterios Polyp -albumista.

Ja sen lisäksi, että toimin profeettana omalla maallani, “sarjakuvatuotantoni” laajenee – Ranskassa. L’Épisode -antologian kolmosnumerossa nähdään kirjoittamani ja Rami Rautkorven kuvittamaa Fasilitaattori-sarjakuvaa. Kyseessä on pitkähköksi suunnitellun tieteistarinan ensimmäisen osan ensimmäinen osa, joten suurin harppauksin ei tarina vielä etene, mutta Rautkorven särmä kynänjälki kannattaa tarkastaa! Lehteä ei vielä saa Suomesta muuten kuin meiltä, mutta toimitamme niitä myyntiin Pitkämieheen mahdollisimman pian.

Fasilitaattorin ensimmäiset ruudut. Rami Rautkorven taidetta.

Fasilitaattorin ensimmäiset ruudut. Rami Rautkorven taidetta.

Kategoria: Hype.
Tagit: ,3 vastausta - “Hype: Kesä on kreisi”

 1. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

  Näytteitä Fasilitaattorista löytyy myös sarjakuvablogistani. Minulta on tosin turha pyytää Lepisoodia; annoin omani jo pois merkittäville ihmisille.

 2. termostaattori Kirjoittaa:

  Kais Turun Sarjakuvakauppaankin saadaan muutama kappale?

 3. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

  On muuten luettavissa myös netistä:

  http://lepisode3.blogspot.com/

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus